SETTER STANDARDEN FOR HVA SOM ER MORO

Den reaksjonsvillige manøvreringen og de spennende ytelsene i 2021 MXZ Sport leverer storslåtte opplevelser og øyeblikk gjennom hele vinteren, og det til en rimelig pris.

NESTE GENERASJON AV EN LEGENDE - REV Gen4 PLATTFORM
4. generasjon REV-plattform er skapt rundt aktive løypekjørere med en smal og kompakt pakke som gir føreren mer bevegelsesfrihet og styring på snøscooteren. Mer sentralisert masse (spesielt side-til-side), lett vekt og bransjeledende fjæring gjør denne snøscooteren ultra-responsvillig.

ØYEBLIKKELIGE KREFTER UMIDDELBAR RESPONS - ROTAX 600 EFI
600 ccm-klasse drivstoffinnsprøytet motor leverer 85 hestekrefter og førsteklasses drivstofføkonomi til en usedvanlig god pris. Utviklet på basis av 600R E-TEC med anerkjent pålitelighet og uproblematisk eierskap som kjerneverdi med moro-faktor på kjøpet.

STOR SWEETSPOT - SC-5M BAKRE FJÆRING
129-tommers lengde strekker seg mellom humpene bedre, og tilbyr komfort og kapasitet i en lang rekke kjøreforhold.

PRESISJONSBYGGET FRONT - RAS 3 FJÆRING FORAN
Presise og forutsigbare kjøreegenskaper og enestående absorbering av humper, selv under krevende forhold, med avansert frontfjæring med A-armer av ulik lengde.

SKJÆRER UT LINJA - PILOT 5.7 SKI
Dobbel kjøl/enkelt styrestål gir svært godt grep i svinger og så godt som ingen avsporing.

AVANSERT INFORMASJON - 4,5” digitalt display
Hel-digital LCD instrumentgruppe med flatere synsvinkel skaper et lett synlig informasjonssenter enten føreren sitter eller står.

ØYEBLIKKELIG FORBINDELSE - LINQ SYSTEM (EKSTRAUTSTYR)
Rask. Enkel. Sikker.

Vårt eksklusive festesystem er den beste måten å transportere utstyret ditt på snøscooter-tunnelen, som vesker, bensinkanne, eller snowboard eller ski. Det tar bare et par sekunder og er helt sikkert - faktisk er det designet for belastninger opp til 30 G.  
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.