Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle førere. Den perfekte blandingen av effektivitet, ytelser og pris. Outlander 450-570 ATV er alt du noensinne vil ha behov for...og litt mer.

   Vi bygger kraftige 6x6-maskiner for deg - og det arbeidet som følger med. For ulendt terreng og offroad finnes ikke noe bedre enn det ekstra grepet man får med en 6x6 som drives av en effektiv Rotax 450-motor.
   Opp til 60 km/t

   YTELSER SOM OVERGÅR PRISEN
   Den mest velutstyrte Outlander du kunne forvente fra Can-Am med et komplett utvalg tilbehør til din disposisjon.
   Opp til 60 km/t

   LEDENDE MOTORTEKNOLOGI
   MOTORVALG FOR ROTAX 450 OG 570
   Velg blant enten en 38 hk ensylindret, væskekjølt Rotax 450 eller en 48 hk, åtte ventilers, væskekjølt SOHC Rotax 570 V-Twin. Disse velprøvde Rotax-motorene tilbyr uovertruffen kraft og ytelse samtidig som de er både pålitelige og effektive.

   GODE EGENSKAPER FOR SLEPING OG TREKKING
   OPPTIL 907 KG SLEPEKAPASITET
   Outlander er fullt utstyrt for enkel flytting av større belastninger og har en standard festeplate bak, og imponerer med opptil 750 kg (6x6: 907 kg) slepekapasitet for alle slags oppgaver på reisen.

   TURTALL ETTER BEHOV
   VALGBAR 2WD / 4WD MED VISCO-LOK QE
   Test den i all slags terreng med Visco-Lok QE selvlåsende frontdifferensial, med raskere kopling for krevende bruk. Differensialen trenger ikke, i motsetning til noen av konkurrentenes differensialer, en hastighetsbegrensning.

   TEKNOLOGI SOM BETYR NOE
   TRETRINNS DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)
   For enkel, direkte og hastighetssensitiv styringsassistanse, med mer kraft i lavere hastighet for å redusere styrekraften, og mindre i høyere hastighet for maksimal styringsfølelse for føreren. Tre moduser tilpasser DPS enda mer.

   SOLID GIRKASSE
   VARIATORDRIFT
   Velg et gir, trykk på gassen – og kjør – girkassen til Can-Am Outlander CVT gir deg så mye kraft som du trenger. Nå med rekalibrert motorbremsing for mer presis kontroll i bakkete terreng.

   FOR LANG REKKEVIDDE
   20,5 L DRIVSTOFFKAPASITET
   Utvalg for å fare vidt og bredt. Stor drivstoffkapasitet og effektive Rotax-motorer holder deg og Outlander 450 / 570 på veien lenger enn du kanskje venter.

   VED FØRSTE BLIKK
   4,5-TOMMERS DIGITAL SKJERM
   Outlander 450 / 570 med allsidig 4,5-tommers digitalskjerm. Fartsmåler, turteller, kilometerteller og avstandsmåler. Girposisjon, 4x4-indikator, temperatur, motorlamper, elektronisk drivstoffmåler og klokke.

   SPESIALISERT FOR HVA SOM HELST
   1,588 KG WARN† VINSJ
   Test ut denne kraftige WARN-vinsjen med styrevalser. Kapasiteten på 1,588 kg trengs til jakt, skogbruk og krafttak utenfor allfarvei. Forhåndsmonterte ledninger og andre beslag.
   Meld interesse:


   Klikk her for mer informasjon

   * Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

   * Forbehold om feil/tekniske endringer.