De første eventyrene starter med den ungdomsfokuserte DS ATV lineup, designet for å introdusere gledene ved off-road-kjøring på en trygg måte for de som er 10 år og oppover.

LEDENDE MOTORTEKNOLOGI
HOLDBARE OG ENGASJERENDE ROTAX-MOTORER
Å komme igang på en DS kunne ikke være enklere, med 4-taktsmotorer med elektrisk starter, skifteløs CVT-transmisjon og fartsbegrenser—de små kan gi alt fokus på løypa som ligger fremfor dem.

TEKNOLOGI SOM BETYR NOE
ELEKTRISK STARTER MED KICKSTART SOM RESERVE
Barna kan enten hoppe på og kjøre avgårde takket være en praktisk elektrisk starter med startknapp, eller fyre opp Rotax-motoren selv med den tradisjonelle reserveløsningen med kickstart.

INNOVATIVT FJÆRINGSOPPSETT
UAVHENGIG A-ARM FORHJULSOPPHENG
For en stabil og komfortabel tur som er fokusert på sikkerhet og engasjement, har DS lang fjæringsvei og A-Arm fjæring foran som er inspirert av våre større ATV-er for de voksne.

FULLSTENDIG FØRERKONTROLL
STANDARD GASSBEGRENSER
Med innebygget gassbegrenser kan du holde barnets hastighet under kontroll mens deres erfaringer, trygghet og evner begynner å vokse.

TURTALL ETTER BEHOV
SKIFTELØS AUTOMATISK CVT
CVT Variatordrift sørger for det rette giret. Med framover-fri-revers funksjonalitet, trenger ikke ungene å tenke på å skifte gir eller gå av kjøretøyet for å skifte til revers.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.